Exfolierea pielii

Catalog Oriflame - fii Reprezentant Oriflame

Exfolierea pielii este o necesitate?

Procesul natural de exfoliere este de 28 de zile, doar ca, cu inainterea in varsta acest interval creste ajungand chiar la 40 de zile.

Pielea are nevoie de reinnoirea celulelor pentru a arata luminoasa si tanara, aici intervine eliminarea celulelor moarte, pentru ca cele noi sa le ia locul. Acest process sa intamplat de obicei noaptea.

Cum ajutam pielea sa isi refaca bariera celulelor de la nivelul epidermei?

Avem nevoie sa consumam apa sufiecienta  – ajuta la functionarea eficienta a enzimelor responsabile care stimuleaza, in mod natural inlocuirea celulelor imbatranite; hidratarea interna dar si externa este la fel de importanta.

Antioxidantii – ei lupta cu stresul oxidativ celular; desi, organismul nostru produce antioxidanti, nu sunt suficienti pentru a face fata conditiilor de mediu si a alimentatiei;  traim in medii poluate, hrana nu este tot timpul de cea mai buna calitate, asa ca ne ramane sa apelam la suplimente sau creme ajutatoare.

Exfolierea periodica ne va fi de ajutor!
Exfolierea poate fi chimica si fizica, o poti face la tine acasa sau poti apela la un ajutor professional.

Facem exfolierea tenului – pentru luminozitate, stergerea liniilor fine, atenuarea ridurilor, petelor datorate expunerii la raze UVA si UVB, fara protectie sau hormonale – sarcina sau varsta.
Facem exfolierea pielii de pe brate, picioare, abdomen pentru un aspect mai neted, mai ferm, fara celulita, adaugam creme care sa ajute procesul de fermitate, aici este necesar si activitate fizica

Doar ca si scalpul nostru are nevoie de exfoliere pentru un folicul mai sanatos,  mai puternic al firuluui de par.
Gama DUOLOGI Oriflame, gama nou lansata, este o gama hibrid de ingrijirea parului si a scalpului, curata si hidrateaza deopotriva, protejeaza fibra capilara, mentine mediul optim la nivelul scalpului, te ajua sa iti personalizezi o rutina pentru nevoile parului tau.

Gasesti:
Sampon reparator
Sampon impotriva caderii parului
Sampon anti-matreata

Ai douua tipuri de balsam:
Balsam lejer pentru un par care se ingrasa mai repede
Balsam cu textura bogata pentru firul de par uscat, fragil

Deasemeni ai o lotiune tonica pentru intarirea firului de par care combate caderea lui, o poti aplica de cateva ori pe zi, nu ingrasa parul, cu vitamina B3 si pro-vitamina B5, cu proteine esentiale din peptide de orez

Gama are si o crema de infrumusetare CC cu beneficii multiple 10-in-1 – reduce firele despicate, ajuta firul de par sa reziste la temperaturi ridicate atunci cand este uscat  mecanic, ofera un tratament atat la interiorul firului de par cat si la exterior

Un produs exceptional care se aplica ca si o demachiere a parului, este Exfoliantul Purificattor anti-matreata pentru scalp.

Exfoliaza bland in adancime, fara a indeparta uleiurile naturale ale firului de par.
Este conceput cu substante active la care se adauga ingrediente pentru ingrijire, hidratare si hranirea corecta a scalpului si firului de par:
Acid salicilic
Particule de piatra ponce si de silice hidratata.

Iti doresti sa testezi sau mai multe informatii?
Completeaza formularul si vei fi contactata de un expert in frumusete.

Categories