Produse Wellness

WELLNEES ORIFLAME

Catalogul Wellness Oriflame 2023


 

De peste 40 de ani Oriflame oferă o gamă completă de produse de înfrumuseţare de înaltă calitate inspirate de natură. De-a lungul anilor, Oriflame a susţinut în mod activ cercetarea în domeniile medical, nutriţional şi de sănătate. O hrănire corectă  joacă un rol important în frumuseţea şi sănătatea noastră. De aceea, în prezent compania Oriflame combină experienţa vastă în domeniul frumuseţii cu cercetarea din domeniul nutriţiei.

 Împreună cu oameni de ştiinţă suedezi cunoscuţi şi experţi în nutriţie sa conceput produsele Wellness by Oriflame care vă aduc frumuseţe din interior”, spune Robert af Jochnick, Co-fondator şi preşedinte al companiei Oriflame Cosmetics.

Filozofia produselor Wellness by Oriflame

Frumuseţea nu este doar la suprafaţa pielii, ea vine din interior. Wellness by Oriflame a fos creată pentru femeile şi bărbaţii a căror aspect plăcut şi stare de sănătate necesită un aport suplimentar de nutrienţi esenţiali. Folosind ingredienţi eficienţi inspiraţi de natură, precum şi formule ştiinţifice avansate, Oriflame este în măsură să vă ofere la înaltă calitate, suplimente nutritive echilibrate care asigură necesarul zilnic optim pentru piele şi întregul organism.

Produsele Oriflame de înaltă calitate sunt concepute şi dezvoltate în Suedia de către oameni de ştiinţă cu reputaţie mondială şi experţi în nutriţie. Studii îndelungate şi testări extinse au dovedit eficienţa şi siguranţa produselor. Toate produsele sunt fabricate conform standardului GMP (Good Manufacturing Process) şi se garantează puritatea şi înalta lor calitate.

Toate produsele Wellness by Oriflame sunt create în Suedia în urma cercetărilor ştiinţifice şi conţin ingrediente naturale. Producţia se face mai ales în Suedia la fabrici alese cu grijă care se ridică la înaltele standarde de calitate cerute de Oriflame.

Toată producţia se execută în conformitate cu standardele de bune practici în producţie (GMP), ce se respectă în industria farmaceutică pentru a asigura siguranţa şi calitatea produselor. 

De ce avem nevoie de Wellness?

Majoritatea obiceiurilor alimentare ale oamenilor – ceea ce mănâncă, modul de preparare, când mănâncă, mărimea porţiilor şi consumul de alcool – sunt determinate mai mult de practicile sociale şi tradiţii decât scopul unei alimentaţii optime pentru o viaţă lungă şi sănătoasă. În familiile în care ambii adulţi au un loc de muncă, alimentele rapide (gata – coapte, feliate, tocate şi procesate) sunt consumate direct proporţional cu managementul timpului, dar invers proporţional cu sănătatea. În mod ironic, mâncarea nesănătoasă este cea mai ieftină, cea mai bogată în calorii şi săracă în nutrienţi. Pentru a spori ironia, ea este şi cel mai uşor de găsit petutindeni, în comparaţie cu alimentele proaspete, integrale şi organice.

Studii nutriţionale confirmă faptul că 90 % dintre oameni nu consumă cantitatea minimă recomandată (500 g) de fructe şi legume pe zi. Copiilor în vârstă de 4 – 10 ani li se recomandă  400 grame de legume şi fructe şi, în general,  90 % dintre copii nu consumă această cantitate. O cauză probabilă este aceea că nici părinţii lor nu o fac. În concluzie, este dificil pentru majoritatea oamenilor să atingă şi să menţină un stil alimentar care îndeplineşte cerinţele organismului lor fără a folosi în acest scop micronutrienţi suplimentari sau alte formule.

Suplimentele sunt recomandate pentru oamenii din anumite regiuni geografice şi uneori depind de rasă, vârstă, nivel de activitate şi gen.  Efectuaţi acest test, bifând căsuţele pentru a vedea din ce categorie faceţi parte! 

Da

  • Sunteţi supraponderal/ă sau doriţi să mai slăbiţi puţin?
  • Mâncaţi în oraş, cumpăraţi gustări sau mâncaţi ceva dulce îm majoritatea zilelor?
  • Locuiţi într-un oraş (poluare) sau fumaţi?
  • Sunteţi de vârstă mijocie sau mai în vârstă?
  • Mâncarea gătită şi procesată reprezintă 50 % sau mai mult din alimentaţia Dvs.? 

Bifaţi dacă nu:

  • Luaţi 3 mese principale şi 2 gustări în fiecare zi?
  • Prindeţi 15 minute de soare pe mâini şi picioare în fiecare zi a anului?
  • Consumaţi 500 – 1000 grame de legume proaspete şi fructe în fiecare zi din săptămână?
  • Consumaţi nuci, seminţe, legume de culoare verde închis sau peşte în fiecare zi? 

Dcă aţi bifat măcar o căsuţă – şi mai ales dacă aţi bifat câteva, este o idee bună să folosiţi gama de produse Wellness în mod constant şi continuu. Nu are importanţă care sunt obiectivele pe care pe urmăriţi, dacă aveţi voinţă, Oriflame vă oferă calea spre o alimentaţie şi un stil de viaţă mai echilibrat.