Livrare Comenzi Oriflame

LIVRARE  COMENZI ORIFLAME

Indiferent de modul ales pentru transmitere, comanda ta este procesată şi apoi transportată de către Oriflame la punctul de livrare specificat în comandă.

Oriflame face livrarea coletelor atat la domiciliul clientului, cat si la punctele de lucru Oriflame din tara.
Prin urmare, mare atenţie atunci când alegi modalitatea de livrare!

LIVRAREA LA DOMICILIU CLIENTULUI

Compania Oriflame asigură livrarea pachetelor la domiciliu prin firma de curierat rapid TNT Romania. Taxa pentru livrarea la domiciliu a comenzii este de 7 lei, indiferent de valoarea comenzii.Termenul de livrare a comenzii este între 24 ore-5 zile (în funcţie de posibilităţile de ambalare a comenzilor). TNT ofera acoperire pentru toată ţara, posibilitatea de confirmare a adresei sau solicitarea livrării coletului la o altă adresă.

Pentru a evita întârzierea livrării comenzilor şi pentru a beneficia de servicii de calitate, vă rugăm să verificaţi în baza de date dacă adresa, codul poştal, numărul de telefon şi adresa de e-mail sunt corecte.

De asemenea aveti posibilitatea urmăririi on-line a coletului pe baza numărului de client. Telefon: *7000

În momentul în care comanda pleacă din depozitul Oriflame, clientul va primi un e-mail de confirmare a plecării coletului catre destinatie, e-mail-ul va fi trimis de către TNT Romania.

Clientul va fi sunat de către curier, înainte de livrarea coletului, pentru a stabili cu exactitate ora de predare a acestuia la adresa stabilită. Curierul va face douătentative de livrare în decurs de 24 -48 ore, după care coletul se returnează.

În prezenţa curierului, se verifică integritatea ambalajului coletului. Nu recepţionaţi coletele cu aspect deteriorat sau desigilate. Daca coletul este desigilat sau prezintă urme de violenţă se specifică acest lucru pe AWB şi se refuză recepţionarea coletului.

LIVRARE  LA CENTRELE  ORIFLAME

Daca vrei sa ai livrarea pachetului la unul din centrele Oriflame, este necesar să te informezi la liderul sau directorul de retea de ziua în care este programat transportul comenzilor. Informaţii privind zilele cand se livreaza pachetele comandate in centrele Oriflame din tara le vei primi si pe mail la inceputul fiecarei campanii.  
Pentru a intra in posesia coletului Oriflame este necesar sa mergeti la sediu Oriflame pentru al ridica personal în ziua in care acesta soseste;
La ridicarea coletului aveti obligaţia să verificaţi continutul acestuia chiar la sediu oriflame ( punctul de livrare ) si acesta trebuie sa fie conform cu factura ce se gaseste in pachet; in cazul cand exista o neconcordanta intre factura si produsele di colet, informati reprezentantul Oriflame de la sediu de unde ridicati pachetul si complectati formularul tip pus la dispozitie de angajatul Oriflame pentru a se remedia acest inconvenient.