Produse Oriflame

 

Crearea si Dezvoltarea produselor Oriflame

În realizarea produselor, Oriflame incearca sa utilizeze numai ingrediente naturale care  sa respectă politicile noastre de protecţie a mediului înconjurător.
Oriflame a fost printre primele companii care au utilizat extractele de plante în produsele destinate îngrijirii pielii, încercând permanent să optimizeze folosirea ingredientelor botanice din surse regenerabile.
Produsele Oriflame sunt create şi fabricate după cele mai înalte standarde ale domeniului având în vedere şi principiile etice.

Oferta Oriflame Cosmetics cuprinde 900 de produse cosmetice, peste o treime fiind produse nou introduse an de an. Fiecare produs este testat cu atenţie în laboratoarele Oriflame pentru a se asigura maximă eficacitate, siguranţă şi calitate. Niciunul dintre produsele Oriflame nu a fost testat vreodată pe animale.

Competenţele Oriflame cuprind o arie largă de tehnologii şi produse, punând accentul în special pe oferirea unor produse bazate pe formule inovatoare, de înaltă performanţă, cu beneficii dovedite ştiinţific pentru clienţii noştri. Produsele respectă cele mai severe reglementări internaţionale în domeniu, oferă înaltă siguranţă, integritate etică şi protejează mediul înconjurător.

Faptul că Oriflame dispune de un Centru de cercetări şi dezvoltare propriu asigură o flexibilitate sporită în ceea ce priveşte dezvoltarea produselor, cu respectarea valorilor suedeze tradiţionale, oferind produse la cele mai înalte standarde în cel mai scurt timp posibil.

 

PRODUSE  ORIFLAME 

 

 

Ingrijirea pielii

Oriflame oferă game de produse inovatoare bazate pe convergenţa dintre înţelepciunea naturii şi cuceririle ştiinţei, produse destinate oricărui tip de ten şi pentru toate vârstele. Create şi testate în Centrul nostru de cercetări din Irlanda, produsele Oriflame oferă soluţii cu eficienţă dovedită pentru o îngrijire completă a pielii.

 

 

 

 Machiaj 

Lumea machiajului nu se limitează doar la farduri. Oriflame încearcă să pună în valoare frumuseţea naturală a fiecărei femei. Portofoliul nostru oferă o gamă largă de produse sofisticate, cu formule avansate şi ambalaje moderne. Îndiferent de vârstă sau stil de viaţă, orice femeie găseşte printre ele ceea ce îi place şi i se potriveşte.

 

 

 

 

 

 Parfumuri 

Oriflame vă oferă o gamă largă de parfumuri de înaltă calitate, de la cele de lux până la cele cu preţuri moderate. Pentru a le asigura o calitate superioară, inovaţie şi performanţă, toate parfumurile noastre sunt create în Franţa, leagănul parfumeriei mondiale. 

 

 

 

 

  Ingrijirea parului

Indiferent dacă ai păr lung sau scurt, fir gros sau subţire, colorat sau natural, îţi oferim produsele care să asigure un păr minunat. Gama nostră de şampoane, balsamuri, măşti vor asigura protecţie, hidratare, sănătate, strălucire. 

 

 

 

 

 

 Ingrijirea corpului

Capitolul de îngrijire cuprinde ingrijirea corpului, igiena orală, îngrijirea picioarelor şi a mâinilor, protecţia solară şi chiar produse pentru îngrijirea copiilor. Produsele au la bază extracte naturale pentru ca tu să te simţi curat, revigorat, sănătos şi relaxat. 

 

 

 

 

Accesorii Oriflame 

La Oriflame găseşti de toate: de la perii de păr la poşete, de la ochelari de soare la sandale, de la periuţe de dinţi la ursuleţi de pluş, de la portfarduri şi truse de manichiură, la fulare şi eşarfe, de la lumânări la piepteni, fără a mai pomeni de curele, seturi de pedichiură, prosoape, brăţări, coliere, cercei şi cadouri de sărbători… Ai de unde alege!

 

 

 

 

 

Produse Wellness

Pielea nu devine frumoasă numai cu o întreţinere de suprafaţă. Frumuseţea vine din interior. Gama de Wellness by Oriflame a special creată cu multă grijă, în parteneriat cu oameni de ştiinţă suedezi şi experţi în nutriţie, pentru a vă oferi produse noi, sigure şi de înaltă calitate care să vă protejeze frumuseţea naturală şi să vă ajute să atingeţi performanţe maxime.

 

 

.

.

.

.