Oriflame

ORIFLAME

Oriflame Cosmetics: fondată în 1967 de doi fraţi, Robert şi Jonas Jochnick şi prietenul lor Bengt Hellsten, Oriflame este în prezent o companie internaţională de produse cosmetice care foloseşte metoda vânzării directe în peste 63 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi si reprezentanti Oriflame, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

Cu Oriflame, oricine poate deveni un consilier de frumusețe. Nu este nevoie de experiență sau de pregătire profesională prealabilă și puteți fi siguri că noi va vom da toate sfaturile si indrumarile de dezvoltare cu privire la afacerea Oriflame.

Oriflame este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni, de ati face prieteni, de a te distra si totodata de a face bani pentru tine si familia ta.

Tu alegi cat de mult vrei sa castigi: Depinde de energia pe care o investesti în această activitate. 

Prin aderarea la Oriflame veti fi permanent la curent cu cele mai noi produse achizitionarea cu reduceri de la 23% pana la 40% si primirea acestora in cel mai scurt timp, la domiciliu sau la birou, fără așteptare și fără pierdere de timp.

Orice cetăţean român, major(ă) sau 16 ani împliniţi dar numai cu acordul părintelui, cu domiciliul în Romania! 
Fie că doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru tine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să-ţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea. Tu decizi cât de departe vrei să mergi – noi suntem aici pentru a te ajuta, pas cu pas.

La Oriflame ai prilejul să devii consultant şi, în aceeaşi zi, să arăţi catalogul prietenilor, vecinilor şi colegilor, să le iei comenzile şi să câştigi bani imediat din această activitate. În continuare, poţi să explici avantajul Oriflame şi altor persoane, care pot deveni la rândul lor consultanţi, formându-ţi, în acest mod, propria echipă de Consultanţi care îţi va aduce, cu timpul, câştiguri importante. La Oriflame ai întotdeauna libertatea să alegi: – câştig suplimentar în timpul liber sau o carieră. Nu există restricţii, alegerea îţi aparţine!

Oriflame oferă oportunităţi deosebite de afaceri celor care doresc sa devina reprezentanti si să câştige bani din aceasta afacere încă din prima zi a activităţii lor pentru a-şi îndeplini ambiţiile şi visurile personale cu ajutorul acestui concept special de afacere – Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow.

Respectul pentru oameni şi natură stă la baza principiilor de funcţionare ale companiei şi se reflectă în politicile sale sociale şi de mediu. Oriflame sponsorizează multe activităţi sociale în numeroase ţări şi este co-fondator al Fundaţiei World Childhood Foundation. Compania Oriflame Cosmetics este listată la bursa din Stockholm, Nasdaq OMX Exchange.

 CUM CASTIGI CU ORIFLAME 

1. COMPANIE DE COSMETICE DE INCREDERE
Cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, putem sa afirmam ca stim cum sa implinim visurile oamenilor. Produsele noastre de calitate combina tot ce natura ofera mai bun cu cele mai noi descoperiri tehnologice. Avem un portofoliu cu peste 1000 de produse ce scot in evidenta ultimele tendinte in machiaj, ce au la baza cele mai avansate ingrediente si arome deosebite pentru a-ti sublinia frumusetea naturala. Cu peste 300 de produse noi lansate in fiecare an cu siguranta vei fi rafatata de multitudinea alegerilor.

2. CALITATE
Credem in produsele noastre si oferim garantia satisfactiei 100%. Daca nu sunteti multumiti cu un produs il returnati in 90 de zile si primiti banii inapoi pe el.

3. 17 CATALOAGE PE AN
La fiecare 3 saptamani lansam un nou catalog pe piata plin de oferte irezistibile. Este accesibil si online de unde poti face comanda oricand doresti.

4. DISCOUNT-URI EXCELENTE
Toti Consultantii beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

5. VINZI USOR CASTIGI RAPID
Acum poti face economii mult mai repede. La fiecare 3 saptamani ai un nou catalog la dispozitie plin de produse de calitate si oferte incantatoare pe care sa-l arati tuturor prietenilor tai.

6. NOI SPUNEM DA, FARA NICIO OBLIGATIE
Pentru o parte din cei care intra in echipa Oriflame, un venit suplimentar este de ajuns. Dar pentru altii, o cariera exceptionala in lumea cosmeticelor este un vis ce merita trait. Oriflame ofera un program complet de instruire pentru cei care doresc sa-si inceapa cariera alaturi de noi, program accesibil tuturor gratis. Inregistrarea in echipa Oriflame nu presupune nicio obligatie si nicio comanda minima. Pentru cei care au teluri inalte, oferim numeroase programe de training pe parcursul anului pentru dezvoltarea talentului si abilitatilor profesionale.

7. FII PROPRIUL TAU SEF
Tu decizi cand si cat de mult iti doresti sa lucrezi. Singura investitie pe care trebuie sa o faci pentru a-ti construi propria afacere Oriflame este de timp si pasiune. Descopera Liderul din tine si inspira-i pe altii sa-ti urmeze exemplul.

8. FLEXIBILITATE TOTALA
Prioritatile tale sunt cele mai importante. Iti poti pastra slujba actuala si poti creste alaturi de Oriflame si iti poti castiga independenta financiara. Sau, daca doresti, alege Oriflame ca sursa principala de venituri. Tu decizi cat de mult vrei sa lucrezi si cand. Ai control deplin asa ca ia decizia care ti se potriveste cel mai bine.

9. TE DISTREZI
Intri in echipa Oriflame, participi la cursurile organizate de noi, la intalniri, la evenimente, la cine speciale si la sedinte de machiaj. Este foarte usor  sa-ti faci prieteni noi si sa-ti dezvolti reteaua profesionala.

10. PROGRAME DE BUN VENIT

Intri acum in echipa Oriflame, te califici in toti pasii Programului de Bun Venit si ai parte astfel de cel mai bun start alaturi de noi. Intra sa vezi mai multe detalii!

 

 • Când a venit Oriflame în România ?

  Cosmetics Oriflame România a luat fiinţă în 1 Decembrie 1995.

 • Care sunt valorile fundamentale Oriflame?

  Solidaritatea, spiritul şi pasiunea sunt cele trei valori fundamentale ale Oriflame. Urmărind aceste valori avem convingerea că vom reuşi să ne impunem într-un domeniu competitiv al afacerilor şi, în acelaşi timp, să ne aducem aportul pentru ca lumea să devină un loc mai bun.

 • Cum se fabrică produsele Oriflame?

  ingrediente

  În realizarea produselor noastre ne străduim să utilizăm numai ingrediente naturale care respectă politicile noastre de protecţie a mediului înconjurător. De exemplu, agenţii de curăţare principali folosiţi în şampoane şi geluri de duş sunt biodegradabili, aprobaţi de Societatea suedeză pentru Conservarea Naturii şi respectă standardul de bune practici de mediu (Bra Miljöval).
  Oriflame a fost printre primele companii care au utilizat extractele de plante în produsele destinate îngrijirii pielii, încercând permanent să optimizeze folosirea ingredientelor botanice din surse regenerabile.
  În plus, ambalajele produselor Oriflame sunt reciclabile şi cu un design minimalist pentru a reduce pierderile.

 • Unde sunt fabricate produsele Oriflame ?

  Produsele Oriflame sunt create şi fabricate după cele mai înalte standarde ale domeniului având în vedere şi principiile etice.
  În prezent dispunem de cinci fabrici de producţie – în Polonia, Suedia, India, China şi Rusia, toate funcţionând în conformitate şi cu reglementările locale şi naţionale, aceleaşi standarde fiind respectate şi de fabricile subcontractoare. Este respectată legislaţia locală privitoare la muncă, protecţia mediului în industrie şi reglementările referitoare la sănătate şi siguranţa în muncă.


PE SCURT

Prezenta mondiala

Compania Oriflame este prezenta in peste 63 de tari din intreaga lume, in 13 dintre acestea avand francize. Numarul total de angajati este de peste 7500.

Produse naturale

Compania lanseaza aproximativ 300 de produse in fiecare an. Acestea sunt bazate pe ingrediente naturale si nu sunt testate pe animale.

Implicare sociala

Oriflame este unul din membrii fondatori ai fundatiei umanitare World Child Foundation. Scopul ei este de ajuta copiii abandonati sau refugiati, cei cu probleme sau care sufera din cauza saraciei.

16 ani in Romania

Oriflame este prezenta din anul 1995 pe piata din Romania. Are 10 birouri in tara, peste 125 de angajati si o echipa de peste 58.000 de consultanti sau reprezentanti.

 .