Darurile din sacul Mosului – Oriflame

Catalog Oriflame - fii Reprezentant Oriflame

Hai sa impachetam impreuna darurile din sacul Mosului.

În fiecare Craciun sau de orice alta sarbatoare, există aceeasi frenezie a cadourilor.
Ce cumperi, pentru cine, ce dimensiune, ce culoare. Cand ai terminat cu ceea ce ai de cumparat, incepe un alt stres, care are legatura cu impachetarea cadourilor

Impachetam cadourile, de ce?

Un motiv ar fi sa scoatem in evidenta cadoul, ii dam un tuseu personal, dovedim ca am pus amprenta noastra peste ambalajul comercial.

Oare stim care este cea mai buna alegere in materie de ambalaj?
Avem timp suficient pentru a oferi tuseul special dorit?

De obicei timpul este motivul pentru care renuntam la a personaliza un cadou….

Sa iti spun eu cum procedez:
Aleg un produs, de obicei seturi, care au fie o cutie speciala  pentru a fi oferit ca si un cadou si nu imi mai ramane decat sa ii adaug o sacosa cu inscriptie specifica momentului si chiar adaug un catalog Oriflame – ma asigur ca foloseste produsul corect.
Cateodata  adaug un accesoriu de sezon – globuri, crengute de brad,  fructe artizanale, flori, stelute, frunze, jucarii, margele , figurine sau mici  bijuteri, orice mi se pare ca se potriveste alaturi de funda si hartia de amabaj sau sacosa in care pun cadoul.

La Oriflame ai seturi minunat ansamblate in cutii specifice Craciunului.
In aceasta perioada gasesti seturi peantru ea, pentru el, pentru copii, seturi de ingrijire personala, pentru masa de Craciun, tu doar adauga o sacosa pentru cadouri, scrii urarile si numele tau pe o minuscula felicitare, lasi discret sub brad si astepti surisul surprizei, privirea de multumire.

Sa avem Sarbatori imbelsugate alaturi de cei dragi.

Vrei idei de cadouri?
Completeaza Formularul de Inregistrare, te contactam si primesti consiliere sa alegi cadoul potrivit impachetat surprinzator de usor si potrivit momentului oferirii.

Categories