Serul NovAge pentru ingrijirea pielii

Catalog Oriflame - fii Reprezentant Oriflame

Cum  poti adauga valoare rutinei zilnice de ingrijire a pielii

Odata cu trecerea timpului pielea noastra sufera modificari din cauze externe – poluare, nu este aerisit corespunzator spatiul in care stam la servici, aerul este prea cald iarna sau prea scazut vara in camera unde stam mai mult timp si cand iesim din incaperea respectiva este diferenta mare de temperatura, etc. – sau cauze personale – medicamentatie severa din cauza unei boli cronice, nu ne odihnim suficient, stare de stres pe o perioada mai indelungata, emotii profunde, lipsa hidratarii corespunzatoare, transformari hormonale si lista poate continua, si atunci este foarte bine sa apelam la seruri, masti sau alte produse create pentru astfel de nevoi.

Persoanele care nu doresc ca ani sa lase urme drastice, imediat dupa varsta de 30 de ani, apeleaza la produse care le ajuta in procesul de maturizare a pielii.

Serul NovAge de la Oriflame este balansul ideal intre hidratare si protectia pielii.

Serul se deosebeste de celelalte produse din aceeasi gama prin procentul ridicat de nutrienti cu rol regenerativ si  protector. Se aplica pe fata curatata, dupa aplicarea cremei din zona ochilor, doua-trei picaturi in palme, incalzit usor prin frecare, miscarile trebuie sa fie circulare, de jos in sus, de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Textura serului este fluida, aproape apoasa datorita nutrientilor cu molecula mica ce ii permite sa intre usor in piele si sa trateze semnele de imbatranire prematura, deshidratare severa, pierderea fermitatii si luminozitatii pielii.

Pastreaza produsul in cutia originala, la loc racoros, ferit de razele solare sau lumina puternica.

Citeste atent perioada in care il poti folosi de la deschiderea produsului pentru rezultatele dorite.

Se recomanda aplicarea unei cantitati moderate, fiind un produs cu nutrienti cu molecula mica este un produs concentrat astfel ca mai mult nu este similar cu mai eficient, aplicand o cantitate mai mare poti provoca iritatii care duc la sesibilizarea pielii.
Serurile vin in sticlute cu pipeta sau tip dozator tocmai pentru a te ajuta sa folosesti cantitatea ideala pentru piele.

Serul NovAge de la Oriflame este specializat pe tip de ten, pe nevoi specifice:
tenurile tinere au nevoie de un ser pentru hidratare cu rol antioxidant;
tenurile mature au nevoie de mai multa hidratare dar si de hranire profunda,cu probiotice, tripeptide si extract de ceai verde;

tenurile uscate au nevoie de seruri cu vitamina E, tenurile grase au nevoie de vitamina C – regleaza cantitatea de sebum si ajuta productia proprie de collagen, tenurile sensibile nu vor avea parfum, retinol cu molecula mica.

Serurile fac parte de obicei din game complete, este de recomandat sa se foloseasca astfel, avand aceleasi tehnologii , ingrediente comune, specializate pe nevoile specifice astfel vor adauga mai multa valoare produselor alese.

Iti doresti sa afli care este produsul potrivit tipului tau de ten sau nevoilor specifice lui?
completeaza Formularul de Inscriere si te contactam pentru a te consilia in alegerea corecta.

Categories