Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Cine suntem noi?

Societatea Rovirom Company SRL, administratorul sitului www.orifmania.ro  cu sediu str. M9, nr. 25, Mamaia Sat, oras Navodari, jud. Constanta, Romania.

E’mail: contact@orifmania.ro

 

Termeni si Conditii

Datele primite in formularul de inscriere vor fi utilizate de administratorul sitului www.orifmania.ro. doar in vederea contactarii  cu privire la inscriere in structura de vanzari directe Oriflame.

Aceste date personale nu vor fi facute publice in nici o conditie, administratorul sitului angajandu-se de a nu divulga identitatea persoanelor care aplica pe acest site.

Pentru a intra in comunitatea Oriflame solicitam datele strict necesate in vedera inscrieri doar daca sunteti deacord.

Imediat ce accesati si complectati formularul de inscriere cu datele personale va dati acordul  expres si neechivoc pentru ca datele tale personale sa intre in arhiva de date a www.orifmania.ro. Neacceptarea termenilor si conditiilor face imposibila inscrierea dvs in structura Oriflame.

Datele transmise de dvs vor fi folosite doar pentru inscrierea ca partener Oriflame si/sau pentru a va comunica anumite documente informative, oferte, noutati atat pe telefon cat si in adresa de e’mail cu care v-ati inregistrat. 

Ulterior, toate aceste date personale vor fi transmise catre SC Cosmetics Oriflame Romania SRL in vederea semnari de catre dvs a contractului de prestari servicii necesar inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame in vederea creeri pagini dvs personale pe situl oriflame.ro.Vezi AICI

 

Acceptarea Conditiilor

Daca doriti sa accesati acest site www.orifmania.ro sau a oricarei pagina a acestuia, rezulta implicit acord dvs cu aceste conditii de folosire. 

 

 Drepturi de autor

Accesand situl www.orifmania.ro acceptati dreptul de proprietate intelectuala si nu veti putea descarca si utiliza continutul sitului, imagini descriere fara acordul scris al administratorului fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala. Insusirea acestor elemente fara acordul nostru scris sau verbalde mai sus intra in incidenta legislatiei in vigoare. 

Administratorul sitului orifmania.ro poate decide inlocuirea continutului si conditiilor de utilizare a site-ului. Aceste noi conditii devin valabile atunci cand vor fi facute publice.

 

Informatii Utilizatori

Siteul orifmania.ro este administrat de un consultant Oriflame independent, partener autorizat al Societati Comerciale Oriflame Romania, companie ce are ca obiect de activitate vanzarea directa de produse cosmetice.

Pe situl www.orifmania.ro puteti viziona o multitudine de produse Oriflame, posibilitatea de achizitionere a acestora la preturi cu discounturi, precum si modalitatea de intra in echipa noastra Oriflame prin complectarea formularului de inscriere.

Orice cetatean roman, cu varsta de peste 16 ani si cu domiciliul in Romania are posibilitatea de a deveni consultant Oriflame.

Compania Oriflame Romania in decurs de un an calendaristic, are 17 cataloage, fiecare catalog avand o valabilitate de 21 de zile. De obicei pe langa catalogul curent Oriflame apare si o oferta Flyer Oriflame cu aceeasi valabilitate de 21 de zile

Dupa ce ati complectat formularul de inscriere,  un consultant autorizat va contacteaza in vederea colaborari. Acest formular ajunge la noi doar atunci cand dvs, bifati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale. Dupa primirea codului si a parolei in adresa personala de mail sau SMS pe telefon,  puteti lansa comenzi online cu discounturi in functie de valoare de catalog a produselor dorite,  dupa cum urmeaza;

Imediat ce a fost lansata comanda, in decurs de 3 – 4 zile lucratoare, coletul ajunge la domiciliul dvs prin firma de curierat sau la sediu Oriflame zonal.

 

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate