Avantajul Oriflame

Avantajul Oriflame – Beneficiul Oriflame

Acesta este deosebit de generos pentru toti reprezentanti Oriflame. Datorită excepţionalei flexibilităţi a ocupaţiei de reprezentant, Oriflame îşi găseşte locul în stilul de viaţă al oricui.

Indiferent dacă intenţionezi să câştigi suplimentar ceva bani sau doreşti să-ţi faci din asta o carieră, ori să te bucuri de independenţă financiară, Oriflame este potrivit şi pentru tine!

Fie că eşti angajat cu program întreg, program redus, eşti student sau pensionar, lucrezi de la domiciliu, sau eşti în concediu de creştere a copilului ai posibilitatea să-ţi stabileşti singur orele de lucru, eşti propriul tău şef! Tu alegi cât de mult vei câştiga – totul depinde de cât de mult efort acorzi acestei activităţi.

Te bucuri de produse de calitate superioară şi în acelaşi timp poţi face noi cunoştinţe şi prieteni.

Te poţi califica pentru a participa la evenimente internaţionale de prestigiu unde vei fi premiat pentru rezultatele şi realizările tale.

De asemenea, ca reprezentant Oriflame vei avea şansa să-ţi îmbunătăţeşti pregătirea personală şi profesională prin seminarii şi evenimente – majoritatea fiind complet gratuite!

Vei fi mereu la curent cu noile tendinţe în machiaj, îngrijire corporală, modă şi nimic din toatea acestea nu implică vreun risc.

În calitate de proaspăt reprezentant oriflame, vei avea alături un sponsor mai experimentat care să te îndrume în activitate. Sponsorul tău te va familiariza cu activitatea şi terminologia Oriflame si Reprezentant Oriflame, pentru a înţelege informaţiile de care ai nevoie la început.

.
.

AICI  TE  POTI  INSCRIE  REPREZENTANT ORIFLAME 

Dacă TU vrei, Oriflame TE AJUTĂ şi, cu PASIUNE, ne vom bucura ÎMPREUNĂ de succes, în SPIRITUL Oriflame!

 Primeşti produsele comandate în momentul şi locul alese de tine.

Îţi poţi plasa comanda în oricare zi a campaniei, prin Internet – când doreşti – sau la centrele Oriflame – în limita programului de lucru al centrelor Oriflame.
A doua zi îţi poţi ridica produsele de la unul din centrele Oriflame de servicii imediate (Service Centre) sau le poţi primi la unul din punctele de mesagerie Oriflame din toată ţara (Pickup Point), în funcţie de planificarea transporturilor Oriflame.

– Poţi beneficia de o perioadă de creditare de 18 zile pentru produsele comandate.

Consultantul Oriflame care te va coordona îţi va explica termenii şi condiţiile în care Compania îţi acordă creditul de 18 zile. Dacă vrei să afli mai multe contactează-ne.

– Beneficiezi de reduceri aplicate la preţul de catalog în funcţie de valoarea facturi personale de la Oriflame.

În calitate de Cumpărător Direct Oriflame comanzi produsele de care ai nevoie la sponsorul tau sau prin Internet. Pentru produsele cumpărate vei plăti cu 10%-40% mai puţin faţă de preţul de catalog, în funcţie de valoarea comenzii.

CUM CASTIGI CU ORIFLAME

COMPANIE DE COSMETICE DE INCREDERE
Cu aproape 50 de ani de experienta in domeniu, Oriflame stie cum sa implineasca visurile oamenilor. Produse  de calitate combina tot ce natura ofera mai bun cu cele mai noi descoperiri tehnologice. Oriflame are un portofoliu cu peste 1000 de produse ce scot in evidenta ultimele tendinte in machiaj, ce au la baza cele mai avansate ingrediente si arome deosebite pentru a-ti sublinia frumusetea naturala. Cu peste 300 de produse noi lansate in fiecare an cu siguranta vei fi rasfatata de multitudinea alegerilor.

 CALITATE
Produsele Oriflame ofera garantia satisfactiei 100%. Daca nu sunteti multumiti cu un produs il returnati in 90 de zile si primiti banii inapoi pe el.

CATALOAGE PE AN – 17
La fiecare 3 saptamani se lanseaza un nou catalog pe piata, plin de oferte irezistibile. Este accesibil si online de unde poti face comanda oricand doresti.

DISCOUNT-URI EXCELENTE
Procentul discounturilor realizate la comenzile efectuate de reprezentanti Oriflame: