Produse Plaje Protectie Solara

Catalog Oriflame - fii Reprezentant Oriflame

UVB si UVA diferentele dintre ele si impactul lor asupra pielii noastre.

Stratul de ozon este foarte important pentru viata de pe pamant, el este un scut protector astfel incat razele UV doar 5% din razele solare ajung in atmosfera, totusi sunt foarte puternice.
Razele UVC raman blocate in stratul de ozon.
Razele UVA si UVB ajung pe pamant si au efect asupra pielii.

UVA  contribuie la imbatranirea premature a pielii si aparitia alegiiilor la nivel cutanat, sunt prezente tot timpul anului, chiar si in zilele noroase si reprezinta 95% dintre razele ultraviolete ce ating suprafata pamantului.

Razele UVA pot trece prin nori,sticla si epiderma, nu cauzeaza durere, patrund in piele pana la celulele dermei.
Sunt raspunzatoare cu producerea radicalilor liberi, deteriorand in timp celulele si pot determina  pierderea elasticitatii pielii si odata cu asta si aparitia timpurie a ridurilor, provoaca tulburari pigmentare, alegii solare care se manifesta prin inrosire, mancarime, sunt raspunzatoare si pentru unele tipuri de cancer de piele

Razele UVB sunt incarcate cu foarte multa energie si sunt oprite de nori si sticla; pot patrunde in epiderma, sunt responsabile pentru bronz, dar si pentru arsuri solare, reactii alergice si cancer de piele.
Pentru o protective buna impotriva  arsurilor trebuie ales factorul de protectie  – SPF – adecvat pielii fiecaruia.
SPF este mentionat pe fiecare produs ce oferta protectie solara solara si au de obicei, patru nivelri de protectie
scazut  6 -10%
mediu 15 -25%
ridicat 30- 50%
foarte ridicat peste 50%

Ne alegem factorul de protectie si in functie de culoarea naturala a pielii si de modul de bronzare, mai usor sau mai greu, de aceea cunoasterea fototipului pielii noastre este foarte important sa il cunoastem.

Se cunosc  sase tipuri:

1 –  pielea alba  – de obicei pesoanele roscate, – se arde intotdeauna, nu se bronzeaza niciodata, are multi pistrui.

2 –  piele deschisa la culoare –  se arde intotdeauna, uneori obtine un bronz discret, are pistrui.

3 – piele deschisa spre inchisa la culoare, se arde uneori, se bronzeaza intotdeauna  – bronz mediu –  prezinta cativa pistrui.

4 – piele inchisa la culoare, nu se arde niciodata, se bronzeaza intotdeauna – bronz inchis – nu prezinta pistrui.

5 – piele maslinie, fara arsuri, bronz permanent  – foarte inchis – fara pistrui.

6 –  piele de culoare neagra, nu se arde niciodata, fara pistrui.

Niveluri de protectie impotriva razelor UVA sunt  cunoscute sub numele de PPD – Persistent Pigment Darkening.
Produsul de protectie solara cu un raport bun SPF/PPD ofera  protectia cea mai buna impotriva razelor ultraviolete , deci o protectie cu spectru larg.

Gama Sun 360 Oriflame vine cu 7 forme diferite, toate usor de utilizat, te ajuta sa iti protejezi pielea impotriva efectelor negative ale soarelui, poluarii si deshidratarii.
Gama are la  baza tehnologia Multi-Rays cu filtre UV cu spectru larg, SPF ridicat si vitamina E, protejeaza pielea impotriva deteriorarii cauzate de soare şi a poluare, iar  combinata ingredientelor suedeze – mur pitic si bumbac Nordic –  protejeaza impotriva deshidratarii. 
Produse de ingrijirea a pielii cu texturi diferite si FPS diferit – cu usurinta iti gasesti produsul adecvat nevoilor tale.

Categories